Tentmoment


Krommewege 74 74 9990 Maldegem
050 71 15 57 Klik om te bellen

Over Tentmoment

Waarom is Tentmoment de beste keuze voor jou?

Reeds 3 generaties lang verhuurt tentmoment alle soorten tenten. Een leuke feesttent voor je privé- of huwelijksfeest, een grote tent voor je netwerk- of bedrijfsevenement, een opslagtent voor tijdelijke extra opslagruimte of werkruimte? Tentmoment staat garant voor vlotte organisatie, opbouw en afbraak van sfeervolle tenten en stockagetenten. Naast het verhuren van tenten en de service van de opbouw en afbraak, verhuurt tentmoment ook toebehoren. Een terras aan je tent huren, tentmeubilair, verwarming, verlichting, een toog voor in je tent, een walkway aan je tent, enz. Het is allemaal mogelijk.

Meer over Tentmoment:

Voor elk event verhuurt Tentmoment de ideale tent. We bezitten meer dan 35 jaar ervaring in het vak, dat betekent 3 generaties lang aan kennis en expertise. Met een eigen vast team verhuren we elke feesttent en stockagetent en kan je uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We leveren steeds kwaliteit en service, zijn flexibel ingesteld, zorgen voor een totaaloplossing (tenten en accessoires), focussen we op de veiligheid van u en uw gasten en ons materiaal voldoet steeds aan de veiligheidsnormen.

Wat kan Tentmoment je bieden?

Wij verhuren opslagtenten, feesttenten, groot of klein, en tenttoebehoren voor elk moment. Een bedrijfsevenement, tijdelijke opslag of werkruimtes nodig, een beurs of tentoonstelling, privéfeest, bruiloft, culinair of sportiefevenement, winters moment of andere evenementen, wij hebben steeds de geschikte tent voor uw evenement.

Verhuur van

Evenementenverhuur
Meubelen
Party verhuur

Onze locatie

Logo Tentmoment

Tentmoment

Tentmoment


Krommewege 74 74 9990 Maldegem
050 71 15 57 Klik om te bellen