Wesound


Elizabetlaan 116 8300 Knokke-Heist (Knokke)
050 61 34 95 Klik om te bellen

Over Wesound

Waarom is Wesound de beste keuze voor u?

Verkoop, verhuur & adviespunt voor TV, Hifi, Multimedia en Events

Wereldwijd genieten onze festivals naam en faam. Ongetwijfeld ook door de mensen die achter de schermen van elk evenement een onvergetelijke ervaring maken. WESound uit Knokke is al jaren een vaste waarde in de sector en slaagt er in om elk event naar een hoger niveau te tillen.

Ons verhaal begon in 2000. Enerzijds is ons familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van geluid en licht. Anderzijds begeleiden en organiseren we zelf ook events. We zijn een hecht team. Zowel onze winkel als de verhuurafdeling wordt geleid door een telg van de familie. In alles wat we doen staat ons persoonlijke contact met de klant centraal. Door onze jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van events, kunnen we u steeds het juiste advies geven en hoogwaardige producten en producties aanbieden. 

Voor ons team is geen berg te hoog of opdracht te min. Elke uitdaging nemen we enthousiast aan. Daarbij verliezen we ook de laatste trends niet uit het oog. Meer nog, we gaan nu ook met onze eigen events en productlijn van light- en led-screens de markt op. Zo blijft WESound groeien en zien we ambitieus de toekomst tegemoet.

Verhuur van

Electrische apparatuur
Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

Wesound


Elizabetlaan 116 8300 Knokke-Heist (Knokke)
050 61 34 95 Klik om te bellen